Norsk Motorskøyteklubb inviterer til stor vårsamling i Tønsberg

Norsk Motorskøyteklubb har gleden av å invitere til stor vårsamling i Tønsberg 10.-12.mai (Kr.Himmelfart-helgen). Denne helgen tilbyr vi, i samarbeid med Tønsberg Kommune, våre medlemsfartøy muligheten til å ligge gratis fredag til søndag ifm samlingen. (øvrige fartøy betaler vanlig havneavgift ihht Tønsberg havns regulativ) Bildet er lånt fra Visit Vestfold
Alle fartøy skal fortøye med baugen i retning gangbroa, dvs med baugen i samme retning som DS Kysten har.

Vi har reservert hele Honnørbrygga fra Dampskipet Kysten og frem til overgangen der kaia blir lavere trebrygger, totalt 110m midt i sentrum av Tønsberg. Vi har inngått avtale med Tollboden Spiseri og Tønsberg Sjømannsforening, så her blir det mye moro. Har du mann- eller kvinnskaper ombord som heller vil benytte seg av Tønsbergbyens øvrige butikker o.l. er det fullt mulig å kombinere dette.

Fredag ankommer fartøyene og vi mingler ombord eller på Tollboden
Lørdag kl 12:00 vi prøver å få til omvisning på Dampskipet Kysten , men dette er ikke spikret enda
Lørdag kl 1400 blir det omvisning med guide på Sjømannsforeningens museum (inngang via Tollboden)
Lørdag fra kl 16:00 har vi reservert bordplass (fortrinnsvis ute, inne hvis dårlig vær) på Tollboden Spiseri, og her legges opp til rimelige priser på dagens rett, samt en fin utvidet meny.
-Søndag avreise.

Vi gjør oppmerksom på Broåpning for alle som kommer østfra, kl Kl. 09:05, 12:05, 14:05, 18:05 og 20:05. (Lørdag og søndag også kl 16:05)
Påmelding gjøres på epost til post@nmsk.no eller 905 29 911