Årsmøte, foredrag og årsmiddag med Norsk Motorskøyteklubb

Styret ønsker alle medlemmer velkomne til årsmøtet i NMSK, lørdag den 16.mars kl 17:00, i Skur 28 på Akershuskaia i Oslo. 

Ca kl 18:00 blir det foredrag om byggingen av Lisa 2. NMSK medlem Per Tore Fredriksen kommer hele veien fra Finnmark og forteller samt viser bilder fra byggeprosessen av sin 14m krysser, som han ferdigstilte i 2013.

 

Som seg hør og bør blir det Årsmiddag og -fest etter at årsmøtet og foredrag er gjennomført. Det blir servert Erter, Kjøtt og Flesk, og styret anbefaler samtlige å medbringe drikke etter eget ønske. Det koster 200,- pr kuvert, drikke medbringes av deltagerne selv. Det er påmelding til Årsmiddagen, send en epost til post@nmsk.no. Vi regner med at årsmiddagen begynner ca kl 19:00. 

Norsk Motorskøyteklubb er en landsdekkende forening, og vi ønsker både medlemmer fra Oslo regionen og medlemmer fra resten av landet velkommen. Det er plass til ca 40 personer i Skur 28, så ikke vent for lenge med å melde deg på. Er du tilreisende med lite kjennskap til Oslo kan du ta kontakt med styret for tips og råd. Bildet er fra foredrag mellom årsmøtet og årsmiddagen i 2023, hvor Torolf Stenersen fortalte og viste bilder fra sitt besøk på Hvalfangstasjonen Strømness på Syd Georgia.

Det er fortsatt mulig å melde seg på årsmøte, foredrag og festmiddag