Styret jobber med å lage nye nettsider

Norsk Motorskøyteklubb sine nettsider gikk ned for telling i høst, og etter mange iherdige men dog mislykkede forsøk på å gjenopprette siden er vi nå igang med å lage helt nye sider til klubben. Vi håper alle medlemmer er fornøyde med layout og opplever at klubben fremstår i mer moderne drakt med de nye justeringene som er utført.

Det som tar lengst tid er vårt kjære fartøyarkiv. Her er det 550 fartøy med tilhørende bilder og tekst som skal publiseres. Dette arbeidet startes er igangsatt, men vi forventer at jobben ikke er ferdigstilt før utpå vinteren 2023. Vi kan dog love et mye bedre fartøyarkiv enn vi har hatt tidligere, med mange flere søkemuligheter, filtreringsmuligheter og det beste av alt er at hele arkivet nå blir søkbart via Google og andre søkemotorer. Dette bidrar til å gi arkivet enda mer verdi, i og med at arkivets innhold nå via Google m.fl. blir tilgjengelig også for personer som ikke kjenner til arkivets eksistens…

Vi kommer også til å laste opp videoer av vår semidiesel Ferdinand, samt kommer til å gjenopprette arkivet over tidligere Skipperposter. Gled dere, og stikk innom siden utover høst og vinter for å følge med på utviklingen.